Vocea Romaniei sezonul 3 revine pe Pro TV

Divertisment - 26 Septembrie
Votul Tau despre Vocea Romaniei ?


Vocea Romaniei sezonul 3 revine pe Pro Tv incepand de sambata 28 septembrie 2013.Castigatorul titlului de “Vocea Romaniei” va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100 000 de euro, precum si a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile. Primele doua sezoane ale concursului si-a desemnat castigatorii astfel primul sezon a fost castigat de Stefan Stan iar al doilea sezon de Julie Mayaya.

Urmareste in fiecare sambata pe Pro Tv Vocea Romaniei o competitie la cel mai inalt nivel, emotii, lacrimi, bucurie, momente dramatice si o multime de surprize.Suntem pregatiti pentru un nou show tv de exceptie unde antrenorii Smylei, Marius Moga, Loredana si Horia Brenciu vor pregatii competitia si vor indruma noi concurenti pentru noul titlul de Vocea Romaniei.
Asteptam cu nerabdare sa urmarim noi talente si noile voci ce vor concura in noul sezon Vocea Romaniei. Show-ul Vocea Romaniei va fi transmis live in semifinale acolo unde infruntarea devine tot mai intensa iar cel mai un va ramne in concurs.






Facebook Comment