Audiente Radio - Cele mai ascultate posturi de Radio Romanesti

Audiente Radio - 26 Septembrie
Votul Tau despre articol ?


Ultimul studiu al audientelor realizate de posturile de radio romanesti pe perioada verii arata in felul urmator: Kiss FM este radioul cel mai ascultat la nivelul intregii tari cu o audiență medie zilnică de 2.551.300.La nivelul Capitalei, Radio ZU este lider, cu 257.500 de ascultători, în scădere cu 14.200 față de vara anului trecut. Postul rămâne la o distanță notabilă, de peste 60.000 de ascultători, de locul doi, Kiss FM, care a avut în vara aceasta 197.000 de ascultători.

Pe segmentul general la nivelul intregii tarii atat a posturilor cu emisie FM dar si online sa marcat o scadere sesizabila a gradului de interes fata de posturile de radio. Conform studiului de piata al aaudientelor posturilor de radio Kiss FM, Radio ZU, Radio Romania Actualitati si Pro FM sunt printre primele posturi de radio cel mai des ascultate de publicul din Romania
Potrivit celor mai noi cifre de audienta furnizate de IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi de GfK România, ProFM ocupa locul I in preferintele ascultatorilor, atat in centrul cat si in vestul si nord vestul tarii avand cea mai spectaculoasa crestere din aceasta toamna.






Facebook Comment