Cele mai Tari Hituri difuzate la Radio

Iata care sunt cele mai TARI piese ale momentului ce sunt difuzate de posturile de radio din Romania dar si de peste hotare. Hiturile mentionate alcatuiesc playlistul de zi cu zi al celor mai importante posturi de la noi din tara si care sunt difuzate in aceasta primavara pe radio.

CORINA featuring PACHA MAN cu piesa Perne Moi se alfa in topurile posturilor de radio si sa clasat in primele trei pozitii mai multe saptamani la rand.


CARLA'S DREAMS featuring INNA P.O.H.U.I. si piesa More than friends face deliciul publicului ambele hituri fiind difuzate de majoritatea posturilor de radio comerciale de la noi.

Pink - Try este piesa ce se asculta atat pe posturile de radio romanesti cat si straine , piesa ajungand in topurile radiourilor fiind clasata in primele 10 pozitii.

SMILEY featuring ALEX VELEA - Dincolo de cuvinte este hitul ce deja a atins primul loc in clasamentul posturilor de radio de la noi, piesa fiind difuzata adesea in programele radiourilor noastre si care se bucura de un imens succes la public.

Elena Gheorghe - Eco este noul hit semnat de artista si care in prezent se bucura de nenumarate difuzari pe marile posturi de radio de la noi din tara. Elena Gheorghe se bucura de un succes binemeritata odata cu lansarea acestui nou hit ce deja ocupa lucuri fruntase in topurile de specialitate.





Facebook Comment