Cele mai ascultate Radiouri online


Care sunt cele mai ascultate posturi de Radio ce emit online ?. De foarte multe ori cautam un post de radio de care sa ramanem atasati mereu cand deschidem calculatorul sau telefonul mobil. O alegere usoara devine atunci cand deja stim cu siguranta ce sa ascultam cand vine vorba de un post de radio.

Audienta si frecventa cu care este ascultat un post de radio ce emite online este data in mare masura de calitatea acelui post de radio ce este transmis online. In prezent sunt o multime de posturi de radio ce ofera publiciului programe radiofonice 24 de ore din 24 si care sunt foarte apreciate online.

Cele mai ascultate posturi de radio

Datele de audienta si frecventa ascultarii posturilor de radio prezente mai jos au fost analizate in urma studiului pe o perioada a ultimelor 6 luni, studiu realizat pe platformele shoutcast.com, trafic.ro si Agentia nationala de audiente din Romania.

Posturi cu emisie si in banda FM
Kiss FM este lider de audienta onine pe internet fiind pozitionat in varful preferintelor utilizatorilor online.
Magic FM este un alt post de radio ce este prezent in varful clasamentului online fiind preferat pentru muzica Greatest Hits.
Radio ZU este prezent pe primele locuri in topul celor mai ascultate posturi de radio ce se pot asculta si online oferind publicului muzica din Top40 Hits.

Posturi cu emisie exclusiv online

Radio Live 247 se situeaza in varful clasamnetului pe segmentul dance fiind un post de radio ce emite Hituri in premiera din Fresh Top40
Radio Pro B postul cu popularitate mare in randul celor ce asculta muzica Clubbing

Radio ManeleFM, Radio Taraf, Radio Inferno si Radio Popular sunt posturi de radio frecvent ascultate online pe internet si care ating segmentul Manele, Etno si Populara.

Desigur lista poate continua insa am specificat posturile de radio ce inregistreaza zilnic audiente bune online pe internet si care au dobandit si popularitate in randul ascultatorilor de radiouri online.






Facebook Comment