Promovare web eficienta 100%

promovare online


CatalogEu.ro reprezinta unul dintre cele mai performante directoare web ce include anunturi gratuite, indexare firme si companii dar si articole utile pentru publicul nostru.


Publicam constant articole utile din domeniul IT, servicii online si tutoriale de interes general. Informatiile sunt prioritare pentru publicul nostru si pentru editorii nostrii.


Campaniile de promovare includ de cele mai multe ori publicarea unur articole optimizate seo pentru promovarea produsului, serviciilor sau promomovarea unei firme sau companie.


Optimizare SEO performanta


SEO este o știință relativ nouă (dacă considerăm că și internetul este destul de nou ? ) și reprezintă o combinație dintre diferite domenii mai vechi (marketing, scriere texte, diferite tehnici de atragere a clienților etc.).

În SEO se lucrează cu conținutul unui site și cu modul în care este perceput acesta atât de către utilizator, cât și de motoarele de căutare, precum Google.

Când vorbim de optimizarea pe pagină (SEO On Page) avem în vedere lucru propriu-zis pe paginile website-ului. Se lucrează cu conținutul acestuia întru îmbunătățirea lui. Se lucrează cu etichete speciale de SEO: title, meta description, alt, Headings etc. 

Se lucrează cu cuvinte-cheie relevante, cu imaginile de pe website, cu viteza acestuia de încărcare. Pe de altă parte, se lucrează și la strategia generală de optimizare, și mai mult chiar – la educarea deținătorului. 

Se urmărește ca și conținutul care se va crea în viitor să corespundă unor standarde înalte de calitate și să se conformeze rigorilor SEO.

Prin catalogul nostru urmarim sa publicam articole seo complete astfel incat sa aducem rapid un plus de valoare tuturor site-urilor create de partenerii nostrii.

Vezi ultimele articole de interes din catalogul nostru - promovare in catalog


Facebook Comment