Samsung S4 Lansare, Detalii tehnice

O stire ce este pe buzele tuturor se refera la Lansarea Samsung Galaxy S4 undeva pe 15 Martie 2013, fiind un nou smartphone care va face valuri la inceput de an 2013. In cadrul targului de tehnologie de la Barcelona, JK Shin, directorul responsabil de mobile in cadrul companiei, a tinut sa mentioneze ca urmasul popularului Galaxy S III va fi facut public pentru prima oara in cadrul unui eveniment Samsung Unpacked.

Samsung S4 detalii si caractersistici tehnice

Desigur cand vine vorba de un nou produs suntem tentati sa vedem ce este nou si care sunt noile avantaje oferite de produs. Iata cateva specificatii tehnice ce urmeaza sa le aiba noul telefon Samsung S4:
Ecran 5 Inch - screen
Rezulutie full HD 1080px
Procesor quad-core
13 Mp rear camera
2 Gb sd Ram


Momentan aceste specificatii tehnice inca nu sunt oficiale urmand ca dupa lansare sa avem toate detaliile concrete despre smartphonul Samsung S4. Cel mai puternic și cel mai popular smartphone Android va aduce în mod sigur o serie de tehnologii noi care va face deliciul publicului si fanilor acestor terminale mobile.

Prețul Samsung Galaxy S4 va fi de circa 700 de euro, fără subsidii și reduceri oferite de operatorii de telefonie mobilă, pretul in Romania fiind de aproximativ 2.999 lei momentanm fiind un pret estimativ.
Până acum Samsung a refuzat să comenteze orice zvon despre acest smartphone. Desfasurat la New York, acesta va fi primul eveniment de lansare a unui Galaxy S care va avea loc in SUA, dupa lansarea primului model din 2010, scrie playtech.ro





Facebook Comment