Adauga radio - Inscrie posturi de radio

Blogul nostru este special realizat pentru a facilita popularitatea posturilor de radio ce emit online pe internet si care pot fi ascultate exlcusiv online. Toate posturile de radio ce sunt postate pe Blogul nostru media pot fi ascultate online iar organizarea lor se face pe baza genului muzical al fiecarui post de radio.

Cum adaugi postul Tau de radio pe Blog ?!
Trimite datele postului tau de radio pe adresa noastra de email radioinfoport@gmail.com dupa cum urmeaza :

Titlu Radio
Adresa web radio
Stream radio
Descrie Radio (important sa fie mai complexa)
LOgo
Gen
Email (necesar pentru confirmare inscriere)

Atentie !
NU sunt inscrise pe blogul nostru posturile de radio ce sunt construite pe domenii Gratuite precum (.tk .ucoz .do.am, etc)

Odata ce primim datele postului dumneavoastra de radio veti primii imediat Notificarea de adaugare a postului dv de Radio pe adresa dv de email.

Avantajele inscrierii pe Blog a radioului !
Blogul nostru este special realizat pentru publicarea de articole eficiente ce favorizeaza fiecare post de radio online. Toate posturile de radio inscrise beneficiaza de promovare online atat a paginii web cat si a stream-ului radioului. Pagina personalizata pentru fiecare post de radio inscris are o serie de beneficii directe asupra radioului propriu-zis. Transfer direct de PageRank, optimizare SEO, popularitate in reteaua noastra atat a stream-ulu live cat si a paginii web.

O descriere personalizata cat mai complexa a postului dv de radio va optimiza articolul dv din punct de vedere SEO si mai mult astfel popularitatea postului dv de radio va creste constant pe internet.