Radio Timisoara FM - Asculta live Radioul

Votul Tau despre acest radio ?


Radio Timisoara FM este postul public de radio ce se poate receptiona pe frecventa de 105.9 Mhz banda FM sau pe 630 Khz AM. Radio Timisoara este un radio cu emisie la nivel local in zona de vest a tarii si care aduce in unda programele radiodifuziunii romane cu programe radiofonice proprii pentru realizate pentru publicul nostru.

Asculta live programele Radio Timisoara FM si online pe internet direct pe stream-ul online oferit de postul de radio special pentru toti ascultatorii de oriunde din lume.

Programul pe unde medii (AM) este emis cu o putere de 400kW, între orele 6-22 pe 630 KHz de la Orţişoara şi poate fi recepţionat în zona de vest a României (TM, AR, CS, BH, HD), dar şi în regiunile limitrofe din Ungaria şi Serbia.

Auditie online Radio Timisoara FM

asculta live
Asculta postul de radio in winamp.
Banda Radio Timisoara FM - AAC+ 32 Kbs Stereo

Receptia Terestra Radio Timisoara FM
Primul semnal al postului de radio a fost emis pe unde medii la 5 mai 1955. Din 3 august 2006 emitem la Timişoara pe actuala frecvenţă de 105,9 MHz. Radio Timisoara FM se remarca prin propriile programe ce aduc in unda emisiuni informative, culturale si de divertisment cu un impact bun la publicul nostru.



Facebook Comment